Aanbod

Wandelweek (5 dagen)

Een week lopen met mij houdt in: even helemaal los komen van je dagelijks leven en alle daaraan verbonden patronen. Je kijkt op een nieuwe, frisse manier naar jezelf. In plaats van al zittend nadenken over dingen die je wilt veranderen, kom je in beweging. Je zult merken dat er zo ruimte ontstaat waardoor ideeën en inzichten als vanzelf op hun plek vallen. 

 

Hoe werkt het?
Je komt op eigen gelegenheid
naar een vooraf afgesproken instappunt. Daar ontmoeten we elkaar en vanaf dat moment lopen we een week samen op. Jouw ontdekkingstocht kan beginnen.

 

Het bewegen, de natuur en de overzichtelijke routine van lopen, eten en slapen zorgen voor rust en helderheid. De nieuwe omgeving iedere dag maakt dat je los komt. Los van wat je benauwt. Spontane ontmoetingen of gebeurtenissen geven inspiratie en energie. 

 

De controle laten we zo veel mogelijk los. We weten niet waar we iedere dag zullen uitkomen, eten en overnachten. Een avontuur! Waardoor je als vanzelf leert vertrouwen.

 

Ik begeleid je door naar je te luisteren, vragen te stellen, opdrachten te geven en je te inspireren. Ik kom niet met kant en klare oplossingen, maar breng jou in beweging. Jij zet de stappen. Zo ontdek je je eigen kracht en unieke ideeën. 

 

Iedere dag loop je ook stukken alleen. Deze ruimte heb je nodig om dicht bij jezelf te komen en de puzzelstukjes op hun plek te laten vallen. 

 

Aan het eind van de week bespreken we welke stap jij thuis gaat zetten om datgene te gaan doen waar je naar verlangt. Het gaat er om een duurzame verandering in gang te zetten. 

 

Een maand na je thuiskomst hebben we contact om te bespreken hoe het jou gelukt is deze stap te zetten. 

 

Je gaat ervaren wat het overweldigende effect is van lopen door de natuur. Ik wil graag je gids zijn. Loop met mij!

Een uurtje aandacht van Wietske

Aandacht is een groot goed. Échte aandacht, in volle aanwezigheid.

Wanneer je blijft malen over iets, kan het fijn zijn om er even voluit je aandacht aan te geven. 
Dat kan spannend zijn, want het is niet voor niks dat je ermee rond blijft lopen, het is complex en misschien wel pijnlijk.

Graag help ik jou door jou mijn aandacht te schenken.

Al lopend. 

Of terwijl we op een bankje zitten in de natuur.

Zodat jij je daarna lichter voelt en weet wat je (niet) te doen staat.