Aanbod

Wandelweek

Een week lopen met mij houdt in: even helemaal los komen van je dagelijks leven en alle daaraan verbonden patronen. Je kijkt op een nieuwe, frisse manier naar jezelf. In plaats van al zittend nadenken over dingen die je wilt veranderen, kom je in beweging. Je zult merken dat er zo ruimte ontstaat waardoor ideeën en inzichten als vanzelf op hun plek vallen. 

 

Hoe werkt het?
Je komt op eigen gelegenheid
naar een vooraf afgesproken instappunt. Daar ontmoeten we elkaar en vanaf dat moment lopen we een week samen op. Jouw ontdekkingstocht kan beginnen.

 

Het bewegen, de natuur en de overzichtelijke routine van lopen, eten en slapen zorgen voor rust en helderheid. De nieuwe omgeving iedere dag maakt dat je los komt. Los van wat je benauwt. Spontane ontmoetingen of gebeurtenissen geven inspiratie en energie. 

 

De controle laten we zo veel mogelijk los. We weten niet waar we iedere dag zullen uitkomen, eten en overnachten. Een avontuur! Waardoor je als vanzelf leert vertrouwen.

 

Ik begeleid je door naar je te luisteren, vragen te stellen, opdrachten te geven en je te inspireren met tekst, beeld of muziek. Ik kom niet met kant en klare oplossingen, maar breng jou in beweging. Jij zet de stappen. Zo ontdek je je eigen kracht en unieke ideeën. 

 

Iedere dag loop je ook stukken alleen. Deze ruimte heb je nodig om dicht bij jezelf te komen en de puzzelstukjes op hun plek te laten vallen. En ook ik heb deze ruimte nodig.

 

Aan het eind van de week bespreken we welke stap jij thuis gaat zetten om datgene te gaan doen waar je naar verlangt. Het gaat er om een duurzame verandering in gang te zetten. 

 

Als stok achter de deur hebben we een maand na je thuiskomst contact om te bespreken hoe het jou gelukt is deze stap te zetten. 

   

Je gaat ervaren wat het overweldigende effect is van wandelen. Ik wil graag je gids zijn. Loop met mij!

Wandelweekend/-dagen

Er bestaat ook de mogelijkheid om korter op pad te gaan. In overleg bekijken we wat de mogelijkheden zijn.