praktische info

Pelgrimsroute
We lopen over een pelgrimsroute richting Santiago de Compostela. Op deze route hangt een bijzondere energie die niet in woorden te vatten is. Ik breng je daar graag mee in contact. Er zijn verschillende routes in diverse landen en ik loop graag met jou door Frankrijk, Spanje of Portugal.
    
Aantal kilometers

We bekijken per dag hoe ver we komen en hoeveel kilometer we dus lopen. Soms kan het goed zijn om jezelf uit te dagen en soms kan het juist goed zijn om lief voor jezelf te zijn. Om toch een beetje beeld te krijgen: gemiddeld liep ik met eerdere deelnemers zo'n 20 kilometer per dag. Je hoeft absoluut geen sportieve held te zijn maar enige voorbereiding (een aantal lange loopdagen) is aan te raden. 
    
Overnachtingen
Overnachtingen boeken we bewust niet van tevoren. Onderdeel van deze wandeling is (controle) loslaten en leren omgaan met dat wat op je pad komt. We lopen een pelgrimsroute en kunnen onderweg gebruik maken van pelgrimsherbergen of kamperen.
  
Bagage
Je loopt met je bagage op je rug, dus ook hier geldt: loslaten wat voor onnodige ballast zorgt. Je hebt altijd minder nodig dan je denkt.
  
Telefoon
Telefoon bij voorkeur... UIT! Geen uitleg nodig, uiteraard wel uitzonderingen te maken.
  
Overige praktische informatie krijg je wanneer je mij hierom vraagt of besluit mee te lopen!