praktische info

Pelgrimsroute
We lopen over een pelgrimsroute richting Santiago de Compostela. Er zijn verschillende routes in diverse landen. In afstemming met elkaar bepalen we waar we gaan lopen. Dat kan bijvoorbeeld in Nederland, België, Frankrijk, Portugal of Spanje zijn.
    
Aantal kilometers

We bekijken per dag hoe ver we komen en hoeveel kilometer we dus lopen. Soms kan het goed zijn om jezelf uit te dagen en soms kan het juist goed zijn om lief voor jezelf te zijn. Om toch een beetje beeld te krijgen: gemiddeld liep ik met eerdere deelnemers zo'n 20 kilometer per dag. Je hoeft absoluut geen sportieve held te zijn maar enige voorbereiding (een aantal lange loopdagen) is aan te raden. 
    
Overnachtingen
Overnachtingen boeken we bewust niet van tevoren. Onderdeel van deze wandeling is (controle) loslaten en leren omgaan met dat wat je op je pad tegen komt. We lopen een pelgrimsroute en kunnen onderweg gebruik maken van pelgrimsherbergen of kamperen.
  
Bagage
Je loopt met je bagage op je rug, dus ook hier geldt: loslaten wat voor onnodige ballast zorgt. Je hebt altijd minder nodig dan je denkt.
  
Telefoon
Telefoon gaat... UIT! Geen uitleg nodig, wel uitzonderingen te maken.
  
Overige praktische informatie krijg je wanneer je mee loopt of mij hierom vraagt.

Pay as you feel

Jouw financiële investering voor mijn begeleiding bepalen we in overeenstemming met elkaar. Dit betekent dat ik je naar gelang jouw draagkracht de mogelijkheid wil bieden om met mij te lopen. 
Vanaf zomer 2017 zal ik waarschijnlijk een minimum bepalen.

 

Kosten voor onderdak, eten en vervoer naar en vanaf het start- en eindpunt komen daar nog bovenop.