Wie ben ik?

Ik ben Wietske. Ik word er blij van wanneer ik mensen kan helpen de stappen te zetten die ze spannend vinden. Graag stimuleer ik mensen om te vertrouwen op zichzelf en het leven en om niet te veel vast te houden aan (schijn)zekerheden. Ik wil mensen helpen durven.

 

In mijn werk als psycholoog in het onderwijs kreeg ik niet de voldoening waar ik naar zocht. Wat ik miste is tijd en ruimte om de leerling en docent voor mij écht te kunnen zien. Eerder zocht ik in gesprekken en op vacaturesites naar mijn gewenste baan. Ik maakte lijsten met kwaliteiten en wensen, dacht in bestaande kaders. Ik vond niet waar ik naar zocht en kwam niet in beweging.

 

In 2015 liep ik een deel van de camino Francés (pelgrimsroute) naar Santiago de Compostela. Tijdens deze wandeling ontstond een enorme ruimte. Ruimte om te voelen - in plaats van denken. Zonder in de weg zittende angsten, oordelen en (vaak ingebeelde) verwachtingen. Vol vertrouwen. Out of the box. Waardoor ik kon voelen waar ik naar verlang. 

 

Ineens kwam het. Het idee waarbij ik direct voelde: dit is goed, dit is wat me te doen staat. Dit is wat ik ga doen. Mensen helpen hun eigen pad te lopen. Met in mijn rugzak de nodige levens-, werk- en reiservaring, verdiepende bewustzijns- en talenttrainingen bij Pulsar (instituut voor autonome verandering in mensen en samenleving), het Centrum voor Leven en Intuïtie en mijn positieve energie, neem ik je mee. Om in beweging te ontdekken wie jij werkelijk bent en waar je naar verlangt.

MIJN TALENT:

ik zie jou EN jij voelt je gezien